(function(i,n,t,e,r,a,c){i['InteractPromotionObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=n.createElement(t), c=n.getElementsByTagName(t)[0];a.async=1;a.src=e;c.parentNode.insertBefore(a,c) })(window,document,'script','https://i.tryinteract.com/promotions/init.js','i_promo'); i_promo('init', 'mW1GcirRP');

Сън, игра, развитие в предучилищна възраст | Cuclo.bg

Виж като Списък Решетка

5 Артикули

на страница
Настрой низходяща посока
 1. OPTO® ПРОТИВОАЛЕРГИЧНА ВЪЗГЛАВНИЦА ЗА ДЕЦА НА 7-10 г. С КАЛЪФ ОТ ОРГАНИЧЕН ПАМУК
  OPTO® ПРОТИВОАЛЕРГИЧНА ВЪЗГЛАВНИЦА ЗА ДЕЦА НА 7-10 г. С КАЛЪФ ОТ ОРГАНИЧЕН ПАМУК
  89,00 лв.
  Изчерпано количество

  OPTO® - HEVEA NATURA® ПРОТИВОАЛЕРГИЧНА ВЪЗГЛАВНИЦА ЗА СЪН ЗА ДЕЦА 7-10 г.

  Cuclo Opto e широко препоръчвана от педиатри и детски ортопеди като природосъобразен избор на противоалергична възглавница, осигуряваща ортопедична опора и анатомичен комфорт за здравословен и релаксиращ сън.

  Проектирано с грижа за гръбнака, дишането и спокойния сън.

  Състав: Цялостно зонирано ядро от каучукова пяна HEVEA NATURA®.

  Размер: 300х500х90 mm

  Бонус: Сваляем калъф Smart Cover®, 100% памук.

  Гаранция: Произведено в ЕС.Три (3) години търговска гаранция.

  Научи повече
 2. SMART CКАЛЪФ SMART COVER® - 100% ОРГАНИЧЕН ПАМУК - КЪМ ВЪЗГЛАВНИЦА OPTO® (7-10 г.)
  SMART CКАЛЪФ SMART COVER® - 100% ОРГАНИЧЕН ПАМУК - КЪМ ВЪЗГЛАВНИЦА OPTO® (7-10 г.)
  39,00 лв.

  КАЛЪФ SMART COVER® - 100% ОРГАНИЧЕН ПАМУК КЪМ ВЪЗГЛАВНИЦА OPTO® 4-7 г.

  SMART COVER® сваляем калъф от мек, двуслоен трикотаж, изработен от 100% ОРГАНИЧЕН памук. Патентованият дизайн следва формата на ядрото на възглавницата, като с меките си ъгли и безшевни ръбове осигурява нежно усещане на допир.

  Иновативният и практичен отвор с прихлупване позволява лесната подмяна и хигиенизиране калъфката на възглавницата.

  Създадено с грижа за гръбнака, дишането и спокойния сън.

  Размер: 300х500 мм

  Състав текстил: 100% органичен памук

  Произход: Произведено в ЕС

  Научи повече
 3. JUNO® - СВРЪХ ШИРОКА HEVEA NATURA® ВЪЗГЛАВНИЦА С КАЛЪФ ОТ 100% ОРГАНИЧЕН ПАМУК - ЗА ДЕЦА (7-10 г.)
  JUNO® - СВРЪХ ШИРОКА HEVEA NATURA® ВЪЗГЛАВНИЦА С КАЛЪФ ОТ 100% ОРГАНИЧЕН ПАМУК - ЗА ДЕЦА (7-10 г.)
  109,00 лв.

  JUNO® - СВРЪХ ШИРОКА  HEVEA NATURA® ВЪЗГЛАВНИЦА С КАЛЪФ ОТ 100% ОРГАНИЧЕН ПАМУК - ЗА ДЕЦА (7-10 г.)

  JUNO® Свръх широка HEVEA NATURA® възглавница, 7-10 г. със сваляема калъфка от органичен памук

  Възглавницата KIDO® e добрият избор на свръх широка, противоалергична и прородосъобразна взглавница със сваляема калъфка от абсорбиращ двуслоен плат от сертифициран органичен памук за деца във възрастова група от 7 до 10 години.

  Създадено с грижа за гръбнака, дишането и спокойния сън.

  Състав ядро: Цялостно зонирано ядро от каучукова пяна HEVEA NATURA®.

  Размер: 400х700х90 мм.

  Състав текстил: два слоя 100% памук.

  Бонус: Сваляем калъф Smart Cover®, 100% памук.

  Гаранция: Три (3) години търговска гаранция.

  Произход: Произведено в ЕС.

  Научи повече
 4. 2x SMART COVER® SET - 100% ORGANIC COTTON - OPTO® (7-10 y) PILLOW COVER REPLACEMENT
  2x SMART COVER® SET - 100% ORGANIC COTTON - OPTO® (7-10 y) PILLOW COVER REPLACEMENT
  69,00 лв.

  КОМПЛЕКТ 2 бр. КАЛЪФ SMART COVER® - 100% ОРГАНИЧЕН ПАМУК КЪМ ВЪЗГЛАВНИЦА OPTO® 7-10 г.

  Комплект от два броя SMART COVER® сваляеми калъфки от мек трикотажен плат, изработен от 100% ОРГАНИЧЕН памук. Патентованият дизайн следва формата на ядрото на възглавницата, като с меките си ъгли и безшевни ръбове осигурява нежно усещане на допир.

  Иновативният и практичен отвор с прихлупване позволява лесната подмяна и хигиенизиране калъфката на възглавницата.

  Създадено с грижа за гръбнака, дишането и спокойния сън.

  Размер: 300х500 мм

  ПСъстав текстил: 100% ОРГАНИЧЕН памук

  Произход: Произведено в ЕС

  Научи повече
Виж като Списък Решетка

5 Артикули

на страница
Настрой низходяща посока
img-610-490

За буден и отличен ученик

Вашето пораснало дете вече е на прага на голямото приключение, наречено училище. Бъдещият ученик е изправен пред нови емоции, промяна на средата и различно от досегашното ежедневие. Предстои му да стане самостоятелен, да поема сериозни отговорности и всеки ден да усвоява нови знания. На вас, неговите родители, се пада отговорната задача да балансирате учението с игра и почивка.

Кое е важно за ученика?

През вторите седем години на детето, наред с пълноценната храна, родителската подкрепа и здравословната заобикаляща среда, на дневен ред излиза неговото изграждане като личност. Това е периодът, в който вашето момиче или момче открива себе си и своето място в света. Освен информацията и знанията, които придобива в училище, то извървява и дълъг път на самоопознаване, през който има нужда от подкрепата на най-близките си.

Как да бъдете съпричастни към детето и да посрещнете заедно предстоящите промени?

 • Помогнете му да бъде самостоятелно и отговорно - Самостоятелността е важна за справянето с предизвикателства и за изграждането на самочувствие. Оставете вашето вече пораснало детенце само да прави някои неща и само да взема решения. Позволете му да избере обзавеждане и аксесоари за стаята си и уважете предпочитанията му. Нека само оправя леглото си. Оставете го да приготви и кутията си за обяд, като се въздържате да правите забележка за нарязаните накриво моркови.
 • Научете го на любов към ученето - Да, знаем, че това е трудна задача. Но с търпение и постоянство у детето могат да бъдат възпитани любопитство и интерес към новите знания, а желанието за придобиване на нови умения ще му помага през целия живот.
 • Погрижете се за физическото му здраве - В бурните ученически години децата се увличат от моментната емоция и често забравят някои основни правила за физическото им здраве - правилното носене на ученическата раница, правилното седене на чина, нуждата от физическа активност. В този период на растеж и укрепване на костната структура неспазването на тези правила може да навреди. Затова се постарайте да включите в деня му допълнително спортни активности.
 • Осигурете му качествена почивка - Не ангажирате детето си прекалено. Оставете му време за игра. Въпреки че вече е влязло в един по-изискващ период, то си остава дете и има нужда от чисто детски занимания, за да расте щастливо. Подсигурете му условия за добро възстановяване на силите, като превърнете леглото му в комфортно място за сън - купете му удобни и подходящи матрак и възглавница и го оставете само да избере чаршафите и декорацията. Така ще се чувства чудесно в своето местенце за почивка.

Как да изберете продукти за сън за ученика?

За децата в училищна възраст е изключително важно да спят добре, за да могат да възстановят физическите и умствените си сили и да се впуснат бодри в следващия учебен ден. Подходящите възглавница, матрак и постелни принадлежности влияят положително върху правилната поза за почивка и качеството на съня. Избирайте ги разумно, за да бъде вашият ученик бодър и готов да посрещне с усмивка новите предизвикателства.

Вземете предвид:

 • материите - естествените, дишащи и хипоалергенни материи са правилният избор. Те предотвратяват запарване и възможни алергични реакции;
 • размерите - завивките и спалното бельо трябва да са с точните размери за леглото, защото детето се движи по време на сън и неподходящите размери могат да му създадат дискомфорт;
 • височината и твърдостта на възглавницата и твърдостта на матрака/топ матрака - удобната възглавница е основен фактор за правилната поза за сън. Нейната ергономичност, както и твърдостта на матрака, са ключови за развитието на костната структура.

Изберете продукти за сън и игра на детето от CUCLO™:

Вземете предвид:

 • материите - винаги избирайте естествени, дишащи и хипоалергенни материи за постелните принадлежности и облеклото за сън, за да избегнете раздразнението на нежната бебешка кожа, запарването и възможните алергични реакции, което които предизвикват изкуствените материи;
 • размерите - избирайте спално бельо с точните за леглото размери, защото прекалено големите или прекалено малките чаршафи могат да застрашат безопасността;
 • уместността – например възглавницата е ключов фактор за правилната поза за сън и играят важна роля за правилното развитие на костната структура, но освен ако не е препоръчано от лекар, не е подходящо да се използва по време на сън преди 6-ия месец на бебето.

Доверете се на CUCLO™

CUCLO™ е посланик на добрия сън. Ние създаваме нашите продукти с изключително внимание, насочено към конкретните потребности на бебето и детето във всяка възраст. Като дизайнери, работим със здравни специалисти, с които заедно избираме най-подходящите материи, размери и ергономични показатели. Предоставяме изключително високо качество на съвсем достъпни цени като договаряме условия на разпространение и в партньорската си мрежа. И не на последно място - влагаме любов и прецизност, защото създаваме продукти за нашите деца.

Изберете продукти за сън и игра на детето от CUCLO™:

 • OPTO® 7-10 е възглавница, проектирана с грижа за гръбнака, дишането и релаксиращия сън на детето в училищна възраст. Тя е противоалергична и осигурява анатомичен комфорт.
 • JUNO® 7-10 е ултра широка ортопедична детска възглавница, създадена с грижа за костната структура, ергономично оптимизирана за часове спокоен сън на ученика. Възглавницата е анатомична и противоалергична и допринася за безвредната среда за сън.