(function(i,n,t,e,r,a,c){i['InteractPromotionObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=n.createElement(t), c=n.getElementsByTagName(t)[0];a.async=1;a.src=e;c.parentNode.insertBefore(a,c) })(window,document,'script','https://i.tryinteract.com/promotions/init.js','i_promo'); i_promo('init', 'mW1GcirRP');

Включи се в кампанията на CUCLO™
ВЪЗГЛАВНИЦА
в
ДЕТСКАТА ГРАДИНА

и получи подкрепа от CUCLO™ и Столична регионална здравна инспекция

*Задължително поле

Попълни всички полета, обозначени със *.

Общи условия и Политика на поверителност*

Използваме Mailchimp като маркетингова платформа. Като натиснеш бутона по-долу, за да се абонираш, ти потвърждаваш, че информацията ти ще бъде прехвърлена на Mailchimp за обработка. Научи повече за практиките за поверителност на Mailchimp тук.

„…Обичайният начин за следобеден и нощен сън за децата предвижда употребата на възрастово съобразена възглавница. Такива има в дома на всяко дете и липсата в детското заведение нарушава изградения в дома стереотип и допълнително утежнява адаптацията на децата към детското заведение."

д-р Данчо Пенчев, Директор на Столична регионална здравна инспекция

CUCLO™ подкрепя родителите в усилията им да отглеждат здрави и щастливи деца

С кампанията „Възглавница в детската градина“ и категоричната подкрепа на Директора на Столична регионална здравна инспекция, CUCLO™ помага на родителите уверено да отстояват желанието си да осигурят лека адаптация и здравословен сън на децата си в детските заведения.